Deratizare BrasovDeratizare Brasov


           

 

     La prezentarea unui contract vechi, beneficiati de reducere 20%.

 

    Dezinsectia este actiunea de combatere a artropodelor daunatoare pentru sanatatea oamenilor si animalelor. Insectele, acarieni, vehiculeaza si transmit (direct sau indirect) boli infecto-contagioase si parazitare, fiind necesare masuri de prevenire si combatere. Astfel, dezinsectia este de foua feluri:

    - profilactica (preventiva), cu scopul impiedicarii inmultirii si raspandirii daunatorilor. Are un cararcter permanent, acest tip de dezinsectie facandu-se o data la 3 luni.

    - terapeutica (de combatere), cu scopul de a distruge si a indeparta insectele. Se realizeaza in mod repetat asupra focarului, la intervale de 10-14 zile, fiind urmata de dezisectia profilactica.

    Dezinsectia are un rol foarte important, intrucat insectele si acarienii constituie un permanent pericol de boli si pierderi ecomomice. Acest pericol este cu atat mai mare cu cat insectele daunatoare au foarte mare capacitate de inmultire, fiind si foarte vorace. Printre cele mai cunoscute boli raspandite de insecte si acarieni, fie prin intepatura fie prin contact cu alimentele, se afla tuberculoza, afectiuni cutanate, dermatoze, febra recurenta, tifosul exantematic, iritatii ale mucoaselor oculare, toxiinfectii alimentare, viroze, malaria, etc.

    Pentru efectuarea dezinsectiei se vor respecta urmatoarele proceduri:

    - folosind utilajele de stropit se executa pe toate suprafetele incaperilor, atat pe pereti cat si pe pardoseala, pulverizari sub forma de benzi si baraje cu solutii preparate;

    - se insista cu tratamentul mai ales asupra posibilelor focare de infectie, spatii libere si crapaturi in pereti, unghiul paviment-perete, tocurile de la usi si ferestre, spatiile din jurul dozelor electrice, peretii din spatele incalzitoarelor sau a mobilierului;

    - se aplica solutiile pana la acoperirea completa a suprafetelor tratate;

    - in cazul combaterii in spatii deschise a musetelor si/sau a tantarilor, se vor folosi sisteme de pulverizare cu ceata rece.

    Cele mai cunoscute insecte daunatoare intalnite in Romania sunt gandacii de bucatarie, mustele, tantarii, moliile de haine, moliile de covare, plosinitele de casa, paianjenii de casa, puricii de om, greierii de casa, vispile, furnicile negre.

Deratizare Dezinsectie Dezinfectie Brasov - Antibug.ro