Deratizare BrasovDeratizare Brasov


           

 

     La prezentarea unui contract vechi, beneficiati de reducere 20%.

 

   Viespea - Albina africana, cunoscuta si sub numele de viespe. Este cunoscuta datorita faptului ca poate urmari oamenii pe o distanta de pana la jumatate de kilometru, o data ce devine irascibila si agresiva. Chiar daca viespile sunt numite albine "ucigase", veninul lor nu este mai periculos decat cel al albinei. Atacurile lor sunt mult mai daunatoare, deoarece acestea au tendinta de a ataca in numar mai mare, crescand sansa de a avea o reactie alergica severa la veninul eliberat, atunci cand inteapa. Viespile pot intepa numai o data, deoarece au acul infipt in corp si acesta se rupe in momentul in care incearca sa scape.

    Au dimensiunea de 6 mm, 6 picioare, corpul oval, in forma de albina, de culoare galbena, cu dungi maro inchis.

    Modul de hrana - Albinele lucratoare aduna atat polen, cat si nectar din flori, pentru hrana larvelor și a altor membri ai coloniei.

    Habitat - viespile traiesc in colonii mici, astfel incat isi pot construi cuibul in diverse locuri.

    Efecte - veninul lor nu este mai periculos decat cel al unei albine obsinuite. Ele tind doar sa atace in grupuri mai mari, sporind in mod dramatic sansele de a avea o reactie alergica la veninul lor. Daca sunteti atacati de viespi, alergati in zigzag si cautati adapost intr-o casa sau masina. Nu sariti in apa! Vor astepta pana iesiti la suprafata pentru aer.

    Preventie - din cauza comportamentului agresiv al acestor insecte, este recomandat sa va adresati unei companii specializate in combaterea daunatorilor sau unui apicultor.

Deratizare Dezinsectie Dezinfectie Brasov - Antibug.ro