Deratizare BrasovDeratizare Brasov


           

 

     La prezentarea unui contract vechi, beneficiati de reducere 20%.

 

    Cei mai deranjanti sunt, cu siguranta, asa-numitii gandaci de bucatarie, care pot infesta foarte rapid casa si produsele alimentare, provocand din acelasi timp un miros neplacut. Acestia se reproduc repede si sunt foarte rezistenti. Cu toate acestea, nu trebuie sa intrati in panica, intrucat exista solutii care va ajuta sa scapati de gandaci si sa va protejati de o noua reinfestare pentru o perioada lunga de timp. Masuri pentru indepartarea gandacilor Mai intai, este indicat sa identificati ce atrage gandacii: firimituri, pete de grasime, chiuvete murdare ar trebui sa fie curatate cat mai curand posibil, podelele trebuie maturate cu regularitate, iar toate produsele alimentare este bine sa fie impachetate, in cutii inchise ermetic. Astfel, prima masura pe care oricine o poate lua impotriva gandacilor de bucatarie este sa asigure curatenia perfecta a bucatariei si a intregii case.

    Curatenia generala este necesara, dar nu si suficienta pentru a putea indeparta gandacii de bucatarie. Trebuie sa se actioneze, de asemenea, cu solutii anti-gandaci. Sunt disponibile in comert diferite tipuri de geluri si otravuri, care aplicate in zonele de acces ale gandacilor, ii pot ucide. Alegerea acestor solutii se face in functie de amploarea problemei si tipul de spatiu care trebuie tratat. O alta solutie care va poate scapa de gandaci este acidul boric (disponibil de la farmacii). Este o otrava foarte eficienta, dar trebuie sa fie utilizata cu mare atentie pentru ca poate fi daunatoare atat pentru om, cat si pentru animale.

    Tratament profesional -  Gandacii de bucatarie sunt foarte rezistenti, si, cu toate ca insecticide disponibile in comert pot rezolva problema pe termen scurt, un tratament de combatere a daunatorilor calificat este adesea necesar pentru a scapa de gandaci pe termen lung.

Deratizare Dezinsectie Dezinfectie Brasov - Antibug.ro