Deratizare BrasovDeratizare Brasov


           

 

     La prezentarea unui contract vechi, beneficiati de reducere 20%.

 

    Pentru servicii de dezinsectie folosim urmatoarele utilaje:   

        Fogger (generator de ceata calda)          Atomizor          Nebulizator (generator de ceata rece)                    Pompa

                                              

    Pentru servicii de deratizare folosim capcane:

    Top Rat Duo este statia de intoxicare in care puteti folosi otrava pentru deratizarea ariilor interne si externe. Este adaptata pentru orice forma de otrava datorita vaschetei extractibile din interior in care se pot utiliza otrava de tip pasta, de tip pulbere si lichida si mai contine 3 suporturi de siguranta pentru fixarea otravii parafinate. Statia este dotata cu o cheie universala din plastic care nu permite deschiderea si inspectia decat de catre personalul specializat. In vascheta interioara puteti instala placa adeziva Vastrap sau Glue Twin pentru a captura rozatoarele infestante.

    Twin Cat este o capcana pentru capturare multipla, din metal zincat, pentru capturarea si monitorizarea speciei Mus Musculus. Mecanismul sau dublu, cu contragreutate, permite intrarea soarecilor dar nu si iesirea lor. Capcana se poate utiliza impreuna cu placa adeziva Glue Twin si nu mai este necesara folosirea produselor chimice. Partea superioara a capcanei este transparenta ceea ce ne ajuta sa facem inspectia capturilor fara a deschide capacul.

 

 

    Pentru combaterea pasarilor folosim benzi cu tije din otel inoxidabil.

    

 

Deratizare Dezinsectie Dezinfectie Brasov - Antibug.ro